Diensten2018-09-19T11:40:29+00:00

DIENSTEN

Samen maken wij het verschil

Mijn passie? Het ontwerpen en het creatief bezig zijn voor verschillende ondernemers. Ik krijg veel inspiratie van mijn omgeving en ik vind het gaaf om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen, zodat je de klanten het juiste beeld kan geven. Hieronder zie je de verschillende diensten die ik jou kan bieden.

Webdesign

Bied jouw website wat jouw klant nodig heeft? Jouw website is dè manier om klanten te vertellen wat je voor hen kunt betekenen. Mensen zijn tegenwoordig de hele dag online en daardoor worden ze steeds kritischer op wat ze wel en niet bekijken. Het is dus van belang dat jouw klant het fijn vindt om jouw website te bezoeken! Levert jouw website op dit moment niet het gewenste resultaat? Laten we er dan samen eens naar kijken.

Meer over webdesign

Animatie

Tegenwoordig is het vertellen van een verhaal belangrijker dan het product of dienst uit te leggen. Mensen denken steeds meer in beelden en willen geen grote stukken tekst lezen. Wil jij zo’n verhaal op een prettige wijze vertellen aan je klant? Ik sta voor je klaar!

Meer over animatie

Promotiemateriaal

De klant herkent jouw bedrijf het meest aan het logo. Het logo van jouw bedrijf moet dan ook echt bij jouw bedrijf passen. Wil je nieuw promotiemateriaal als een logo, visitekaartjes, posters en dergelijke? Ik help je graag!

Meer over promotiemateriaal

Fotografie

De klant heeft steeds meer behoefte aan visuele content; de juiste foto’s laten jouw website en bedrijf beter overkomen op de klant. Geef een goed beeld van je bedrijf en laten we samen zorgen voor de juiste beelden!

Meer over fotografie

Website onderhoud

Ik begrijp dat jij als ondernemer meer te doen hebt dan alleen jouw website bijhouden. Daarom neem ik het graag van je over. Wil jij up-to-date zijn zodat je klanten de juiste informatie krijgen? Neem dan contact met mij op!

Meer over website onderhoud