Fotografie – Eindgala HAVO 52018-09-20T14:14:38+00:00

Project Description

Fotograferen eindgala HAVO

HAVO 5 van het Guido had fotografen nodig voor het eindfeest. Ze hadden net het examen achter de rug en dan is het natuurlijk tijd voor feest! Op een dinsdagochtend kreeg ik bericht dat er een fotograaf ziek was geworden voor het eindgala van HAVO. Er was natuurlijk veel spanning, want zo’n avond zonder foto’s kan natuurlijk niet. Daarom heb ik besloten om mijn agenda wat te veranderen voor die dag en in te vallen als fotograaf. Tja die onverwachte momenten horen erbij. Flexibiliteit is de sleutel! Ik vond het geweldig om ook hier te fotograferen.

Projectbeschrijving

Tijdens het gala waren de portretfoto’s het meest belangrijk. Samen met de andere fotografe die aanwezig was heb ik besloten dat zij de aankomst zou fotograferen en ik me vooral zou focussen op de portretfoto’s. Hier heb ik dan ook de juiste plek voor uitgekozen. Vanwege privacyredenen heb ik deze foto’s niet openbaar op mijn website geplaatst, de foto die je ziet op deze pagina is met toestemming geplaatst.

Na de binnenkomst en de verschillende portretfoto’s begon het buffet. Bij het buffet heb ik nog een aantal foto’s gemaakt met vooral sfeerbeelden van de tafels en de verschillende mensen.

Categorieën: Fotografie | Feest
Tags: FeestOnderwijs | School | Gala